Tikva les

Tikva betekent HOOP in het Hebreeuws. Met Tikva gebruik je je lichaam om je mentaal en fysiek aan God over te geven. Door de bewegingen zet je de Bijbelteksten kracht bij. Je gelooft niet alleen met woorden, maar ook met je lijf. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Iedereen kan naar eigen vermogen deelnemen.

Word rustig en weet dat Ik God ben! (Psalm 46:11) Welkom om mee te doen met deze nieuwe bewegingsvorm in ons ontmoetingscentrum: een vorm van bewegen die gericht is om te ontspannen bij God. Tikva betekent HOOP in het Hebreeuws. Met Tikva gebruik je je lichaam om je mentaal en fysiek aan God over te geven. Door de bewegingen zet je de Bijbelteksten kracht bij. Je gelooft niet alleen met woorden, maar ook met je lijf. De bewegingen zijn eenvoudig en effectief. Ze vergroten de mobiliteit, zorgen voor een verbeterde ademhaling en een verhoogde bloedcirculatie. De bloedcirculatie stimuleert de flexibiliteit en stabiliteit van het lichaam. Iedereen kan naar eigen vermogen deelnemen.

Mijn naam is Inge Flokstra

Vorig jaar werd ik geïnspireerd door een artikel in de Eva (tijdschrift van de EO) die over Tikva schreef. De combinatie van bewegen met Gods Geest als ondergrond, vond ik zo geweldig, dat ik mij heb ingeschreven om instructeur te worden.
Ik mag de Tikva lessen gaan geven bij Mozaiek033. Dat vind ik heel fijn omdat ik graag naar de diensten van Mozaiek033 ga. Ik ben getrouwd met Roland en samen hebben we vier kinderen. Ik geniet ook van mijn werk als kinderverpleegkundige op de intensive care van het WKZ. De balans van dit werk en het geven van Tikva is zo mooi. Tikva geeft rust en ontspanning in ons lijf. Zo waardevol!

De tikvalessen worden gegeven in een van de ruimtes van het ontmoetingscentrum van Mozaiek033: ds kuyperstraat 14d in Nijkerk, of in de ruimte die ik zelf heb in Vathorst.

Ik geef naast de lessen op maandagochtend namelijk ook les op de maandagavond in mijn eigen ruimte.

Opgeven kan via mijn emailadres: [email protected]

Voel je welkom! Ing