Premarriage course

De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Hopelijk gaat jullie huwelijk een leven lang mee, dus het is goed om je daarop voor te bereiden.

Een Premarriage Course bestaat uit 5 date nights waar de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je jullie gesprekken altijd met z’n tweeën. Een cursusleider leidt de avonden in en tijdens elke avond staat een thema centraal.

Voorjaar 2024

  • Alle nog niet getrouwde of pasgetrouwde stellen die graag willen investeren in elkaar en in hun relatie, zijn welkom voor deze cursus.
  • De cursus bestaat uit 5 date nights (op de woensdagen). De avonden beginnen om 19.30u en duren tot ongeveer 21.30u. De laatste avond starten we om 18.30u met een 3-gangen diner.
  • De data voor 2024 zijn als volgt: 14 februari (Hoe leuk!), 28 februari, 13 maart, 27 maart en 10 april. DEZE CURSUS IS VOLGEBOEKT. 
  • Neem je een trouwpakket af bij Mozaiek? Dan is deze cursus voor jullie gratis! Neem je dit pakket niet af bij Mozaiek, dan zijn er kosten verbonden aan deze cursus. Deze bedragen €140.-. Je ontvangt de factuur na de eerste avond.
  • Tijdens de avonden worden jullie ontvangen met een hapje en drankje en op de laatste avond geniet je van een romantisch 3-gangen diner. Tevens ontvangen jullie een Premarriage werkboek.
  • Alle avonden vinden plaats in het ontmoetingscentrum van Mozaiek033. Ds kuyperstraat 14d in Nijkerk.

De cursus is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen!

Wil jij jezelf en je partner inschrijven? Klik dan hier.