Contact

Heb je een vraag? Stel 'm ons gerust.

Kom in contact.

Join Mozaiek033

Tof dat je een kijkje genomen hebt op de website van Mozaiek033. We hopen dat je door de website heen iets proeft van ons verlangen om Jezus te dienen en Hem bekend te maken door de lokale kerk heen. We nodigen je van harte uit om eens een samenkomst, grow-cursus of een ander event van onze gemeente te bezoeken en of aan te sluiten bij een van de introductieavonden.

Care & Serve

Care & Serve is er voor je als je hulp nodig hebt. We zijn er voor praktische hulp, denk bijvoorbeeld aan verhuizen, tuinieren en koken. Maar ook als je vragen hebt over geloven, als je stoeit met jezelf of het thuis niet zo lekker gaat. Wat je verhaal ook is. Waar je ook mee zit. Wat je vraag ook is. Of je God kent of nog niet zo goed, deel bent van Mozaiek of niet, jong bent of oud. Je bent welkom. We care. We serve.

Veilig kerk

Voor iedereen die meebouwt aan Mozaiek033 en of de kerk bezoekt willen we een veilige plek zijn. Dit betekent niet alleen dat we diverse vrijwilligers binnen Mozaiek033 vragen om een VOG aan te vragen en een gedragscode te ondertekenen, maar ook dat we proactief en preventief zijn in het hebben van een dialoog over veilig kerk.

Adressen

Samenkomsten
Sporthal Corlaer
Henri Nouwenstraat 4
3863 HV Nijkerk

Kantoor
Mozaiek033
Ds. Kuyperstraat 14d
3863 CA Nijkerk

Ruimte reserveren

Wees welkom in ons ontmoetingscentrum.