Dopen

Denk jij erover na je te laten dopen? Wát mooi!

Door je te laten dopen laat je zien dat je een nieuw leven met Jezus wil leven. En je je oude leven wil achterlaten. Je laat aan iedereen zien dat je deze stap in geloof zet. Wat een statement! Door je te laten onderdompelen in het water word je symbolisch begraven met Christus om op te staan in een heel nieuw leven.

Zo werkt het

Meld je aan voor de eerstvolgende doopinformatieavond. De datum voor deze avond vind je op onze agenda. Deze avond geeft je de mogelijkheid meer te leren over de volwassen doop en hoe zo'n dienst er precies uitziet. Daarnaast leer je andere mensen kennen die ook nadenken over de doop. We ontmoeten jou graag!  

Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven!

Doopgetuigenissen

Hier vind je de doopgetuigenissen van de dopelingen die zich de afgelopen tijd bij Mozaiek033 hebben laten dopen. Neem gerust de tijd om ze door te lezen en te ervaren wat God doet in de levens van ons mensen! Prijs Hem!