SIS

Samen mogen we dat zijn. Zussen die elkaar aanmoedigen, krachten bundelen en het leven delen. Met SIS willen we een plek zijn voor jou, waar we als vrouwen samenkomen in kracht en kwetsbaarheid en met rauwe, eerlijke verhalen elkaar aanmoedigen naar een leven in heelheid, met impact en geloof.

Wat is de visie van Sisters in Strength?

Sisters in strength creëert een plek in Mozaiek033 waar we de kracht in iedere vrouw tot leven roepen door haar mee te nemen naar Gods Woord. Door middel van jaarlijkse samenkomsten willen we vrouwen zelf laten ervaren hoe een leven in waardigheid, vrijheid en herstel mag zijn.

TERUGBLIK 28 OKTOBER 2023

Bijzonder om met zovelen te lachen, huilen en aanbidden. Om elkaar te bemoedigen om thuis te komen bij God, geborgenheid te vinden bij elkaar en een veilige plek te creëren in ons binnenste. Om te groeien in verbinding met God, de ander en jezelf. 

Het was een geweldige avond waarbij alle vrouwen heerlijk konden shoppen en daarna konden genieten van een hele fijne avond. TERUGBLIK 4 MAART 2023

4 maart was ons tweede event waar bij Anneke van Doest ons meenam in een avond vol hilariteit over het thema 'Schaamte'!
Met 400 vrouwen in de Genadebron genoten we van een geweldige avond met prachtige boodschap.TERUGBLIK 14 MEI 2022

Op 14 mei 2022 gaven we een waanzinnige kickoff met ons eerste vrouwenevent. Meer dan 400 vrouwen liepen over de rode loper naar een rijk en superlekker toetjesbuffet, schoten onderweg een foto bij de photobooth, om daarna een geweldige avond te beleven met elkaar. Sisters in Strength. De hilariteit rondom vrouwen issues deed de zaal schateren van het lachen, de getuigenis van Nelske Vink over het geschenk van Martha, raakte veel harten. De sporthal die zich vulde met alleen vrouwen stemmen was prachtig om naar te luisteren. En na de pauze waren het de vrouwen van 007 die in een toneelstuk de vrouwen lieten beseffen welke kracht er ligt in onze kwetsbaarheid. Om daarna, stuk voor stuk aan tafel te schuiven bij Jezus met dat stukje wat Hij mag overnemen. Als bond-girls (alsdus Wilma Veen) verlieten de vrouwen de zaal!