Nieuws

| Nieuws
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community

Misschien heb je het al voorbij zien komen? Binnen Mozaiek starten we iets nieuws: Kingdom Business Community.

| Nieuws
Ontmoetingscentrum ook zakelijk te boeken

Ons nieuwe ontmoetingscentrum wordt veel gebruikt in de avonden en in het weekend. Overdag is het helemaal niet zo druk en bieden we de mogelijkheid aan om met je team of met je bedrijf één of meerdere ruimtes te huren.

| Nieuws
Aardse en hemelse machten

We zijn als Mozaiek033 kerk midden in de samenleving. En in die samenleving spelen allerlei machten. Natuurlijk de ‘aardse’ vormen van macht en leiderschap die invloed hebben op jouw leven. En misschien vraag je je wel eens af: hoe verhouden zich de aardse machten tot Gods (al)macht? Is God erbij betrokken? Stuurt hij ze aan? En wat is mijn verantwoordelijkheid daarbij? En die van de kerk?

| Nieuws
Raad van opzieners - kandidaten

We zijn heel dankbaar dat we drie nieuwe leden van de raad van opzieners van Mozaiek033 aan jullie mogen voorstellen.

| Nieuws
Kinderkerstfeest

Yes! Op 24 december komen we met een Mozaiek033 kids special namelijk: Het kinderkerstfeest! Een dienst waarin we de mooiste liedjes gaan zingen voor onze Koning Jezus, maar ook de beker gaan uitreiken aan de grootste superster. Wie zal het gaan worden?

| Nieuws
Kerst bij Mozaiek033

Wees welkom bij onze kerstdiensten. Dit jaar hebben we maar liefst 5 kerstdiensten. Bestel vanaf nu je tickets!

| Nieuws
Aanmelden kinderkoor kinderkerstfeest

Op 24 december komen we met een heel tof kinderkerstfeest! Tijdens dit feest willen we meerdere liedjes zingen o.l.v. een kinderkoor. Lijkt jouw kind dit leuk? Schrijf hem of haar nu in!

| Nieuws
Mozaiek Kerstactie | Wie ga jij bemoedigen?

Ook dit jaar organiseren we vanuit de bediening Serve de landelijke Mozaiek Kerstactie om mensen te bemoedigen. Zo willen we als kerk omzien naar elkaar en onze omgeving dienen.

| Kenia
Opbrengst Kenia

Vol dankbaarheid kijken we terug op Keniazondag, waarin er extra aandacht was voor de verbinding met onze partnerkerken in het noorden van Kenia. Inmiddels hebben meer dan 300 kinderen een sponsor via Mozaiek gevonden. Wow! Wat mooi om te zien dat er zoveel liefde en betrokkenheid voor elkaar is.

| Serve
Serve Podcast: Inspirerende verhalen over hoe Mozaiekers hun omgeving dienen

Als kerk hebben we een duidelijke visie: God aanbidden, elkaar liefhebben en onze omgeving dienen. De komende tijd hebben we wat meer aandacht voor de derde pijler: het dienen van onze omgeving. Dat betekent niet dat we als Mozaiek033 meer activiteiten gaan organiseren. Want dat hoeft namelijk niet. Wist je dat heel veel Mozaiekers actief zijn als vrijwilliger en dat dat grote impact heeft op onze omgeving?

| Nieuws
Vervolg Gemeenteavond homo-seksualiteit

We nodigen je als deel van Mozaiek033 graag uit voor onze gemeente-avonden op 22 november en 12 december met als thema ‘Samen verder #Hoedan?’.

| Nieuws
Thema-avond Homoseksualiteit

We nodigen je als deel van Mozaiek033 graag uit voor onze gemeente-avonden op 22 november en 12 december met als thema ‘Samen verder #Hoedan?’. Deze avonden geven we zoals beloofd een vervolg aan de 1e cultuuravond in mei waarbij we met elkaar het gesprek zijn aangegaan over het thema homoseksualiteit.

| Nieuws
Kerstnachtdienst I Let ther be Light!

Tijdens de eerste kerstnachtdienst van Mozaïek0118 worden we meegenomen in het verhaal van Licht. Het Kerst Theater0118 in De Schouwburg in Middelburg wordt een voorstelling over licht en hoop in een wereld die donker voelt. We willen jou van harte uitnodigen samen met een buur, vriend, collega, iemand uit jouw kring die Jezus nog niet (goed) kent.

| Nieuws
Zie, iets nieuws ontkiemt

Wanneer iemand in Mozaiek gedoopt wordt, klinken over die persoon de woorden van Paulus uit Romeinen 6: ʻbegraven met Christus in de doop en opgestaan om een heel nieuw leven te leiden.ʼ Maar wat is dat nieuwe leven? Allereerst wordt onze relatie met God hersteld. We ontvangen Gods liefde die door onze aanbidding aan Hem wordt teruggegeven. Ook geloven we in herstel tussen elkaar en herstel voor onze gebroken wereld. Dit komt terug in onze visie. We willen een kerk zijn waar we leren wat het betekent om God te aanbidden, van elkaar te houden en onze omgeving te dienen.

| GROW
Cursus Bijbelboek Openbaring

Openbaring is niet een bijbelboek om bang van te worden, maar dit boek is juist hoopvol! Het geeft een prachtig inkijkje in de grootheid van God. Aan het begin van 2024 willen we je in drie cursusavonden meenemen door dit prachtige boek.In deze cursus nemen we je mee langs de mooiste inzichten over Openbaring en helpen we je dit bijbelboek beter te begrijpen.

| Muskathlon Kenia
Muskathlon vlogs

Het lijkt nog zover weg, maar ondertussen zijn alle deelnemers al hard aan het trainen voor hun grote reis naar Kenia in 2024 waar ze gaan hardlopen, fietsen of wandelen. Dit jaar volgen we 3 van onze 33 deelnemers waarin ze je meenemen in hun trainingsdagen.

| Nieuws
Een groot besluit; terug naar Nederland.

Toen wij in december 2020 vertrokken, was het de bedoeling dat we twee jaar in PNG zouden blijven, daarna een aantal maanden verlof in NL en dan weer verder aan het werk in PNG. Maar na lang wikken en wegen hebben we afgelopen oktober besloten om met ons gezin in juni 2023 definitief terug te gaan naar Nederland. Dus een half jaar extra in PNG, maar daarna definitief terug. Hans zal nog wel op afstand als projectmanager voor het OBS cluster project actief blijven, als vrijwilliger, dus zonder financiële ondersteuning van Wycliffe bijbelvertalers.

| Nieuws
Goede Vrijdag - Treed in de voetsporen van Jezus

Wat jammer dat je niet aanwezig kon zijn op de bezinningsroute. Om je toch een stukje mee te kunnen nemen op de route willen we graag de opnames met je delen.

Paasdans @ Mozaiek kids!

God heeft alle macht, Jezus overwon zelfs de dood!

Transitie leiderschap, bedanken en zegenen - 5 maart 2023

Zoals veel van jullie weten heeft het Interim Leiderschapsteam (ILT) het afgelopen jaar de verantwoordelijkheid gedragen voor de planting van onze gemeente: Mozaiek0118

Startzondag 5 februari | The after movie

Wat een feest! De officiële start van Mozaiek0118! Bekijk hier de after movie.