WAY

Wij zijn WAY – We Are Young – dé jongerenbeweging van Mozaiek033! Ben jij tussen de 12 en 29 jaar? Dan hoor jij helemaal bij WAY. We organiseren het hele jaar door toffe events waar je andere jongeren ontmoet en dieper mag groeien in je relatie met God. Je mag helemaal komen zoals je bent. Met al je vragen en twijfels. Je hoort erbij. Bij ons. Bij God. Je bent geliefd! En wij willen niets liever dan jou helpen God beter te leren kennen.

TO BE.

TO BELONG.

TO BE LOVED.

Events

Vijf keer per jaar organiseren we ons WAY EVENT. Op die zondagavonden gaat het dak eraf en komen we met héél WAY samen! Er zit daarom ook niet echt een leeftijd aan gebonden. Als je onder WAY valt (12 t/m 29 jaar) ben je van harte welkom voor deze events. 

De WAY worship-band leidt ons in aanbidding, we luisteren naar een power-boodschap van een spreker én er is heel veel ruimte voor fun en ontmoeting met andere jongeren. Neem ook gerust vrienden en bekenden mee, iedereen is welkom! De data voor de WAY events vind je via onze Instagram @weareyoung033 of houd de agenda op de website in de gaten.

Clans 12-20 jaar

De clans zijn er voor onze jongeren van 12 t/m 20 jaar. Als jij je aansluit bij een clan, kan je verwachten dat je 1x in de 3 à 4 weken samen komt. Een groep van maximaal 10 leeftijdsgenoten die begeleid worden door clanleiders. De avonden zijn gericht op ontmoeting en verbinding met elkaar. Leuke dingen ondernemen en met elkaar een groep vormen! Er is ook ruimte voor (geloofs)vragen, gesprek en gebed. Daarnaast kan je samen met je clan naar de events van WAY gaan.

Small Groups 20-29 jaar

Boven de leeftijd van 20 draaien er smallgroups zonder begeleiding. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. Ben jij in de twintig en lijkt het je leuk om met een groep mede-twintigers op te trekken? Meld je dan aan voor een smallgroup!

Wil je je graag aanmelden bij een clan of smallgroup? Of heb je het verlangen om clanleider te worden en je huis open te stellen voor jongeren? Mail dan naar [email protected], dan helpen we je graag verder.

Teens 12-16 jaar

Ben jij tussen de 12 en 16 jaar of zit je in klas 1 t/m 4? Dan is er voor jou elke maand op zaterdagavond TEENS. Deze avonden staan in het teken van gezelligheid, fun & geloof en vinden plaats in het ontmoetingscentrum. 

Ons TEENS team weet er elke maand weer een feestje van te maken, waar je een gezellige zaterdagavond beleeft met andere tieners. De data voor de TEENS avonden vind je via onze Instagram @weareyoung033 en hier kun je je ook opgeven via een aanmeldformulier.

Youth 16-20 JAAR

Voor onze jongeren (16 t/m 20 jaar) organiseren we zes keer per jaar een thema-avond. Tijdens deze avonden gaan we dieper in op thema’s zoals keuzes maken, vriendschap, stille tijd, relaties & seksualiteit en nog veel meer. Dit doen we door middel van een toegankelijke opzet en veel interactie waarin er veel ruimte is voor ieders inbreng. Op een ontspannen manier connecten én dieper in gesprek gaan met elkaar over het leven en geloof; dat is wat deze thema-avonden inhouden. 

Deze avonden vinden op zondagavond plaats in het ontmoetingscentrum. De data voor de YOUTH avonden vind je via onze Instagram @weareyoung033 en hier kan je je ook opgeven via een aanmeldformulier.

21+ young adults 21-29 jaar

Voor de young adults (21 t/m 29 jaar) organiseren we vijf keer per jaar CONNECT & GROW. Deze avonden zijn bedoeld om als twintigers met elkaar te connecten, eten én dieper te groeien in geloof. Tijdens het GROW-gedeelte daagt een spreker ons uit in een bepaald thema en gaan we samen God aanbidden. En natuurlijk is er ook volop ruimte voor het CONNECT-gedeelte; waarin gezelligheid en elkaar ontmoeten centraal staat samen met lekkere food & drinks. 

Deze avonden vinden op zondagavond plaats in het ontmoetingscentrum. De data voor de 21+ avonden vind je via onze Instagram @weareyoung033 en hier kan je je ook opgeven via een aanmeldformulier.

WAY TAKEOVER SUNDAY

The youth is taking over! Twee keer per jaar hebben wij – de jongeren – het voor het zeggen in de zondagochtenddiensten van Mozaiek033. We nemen dan letterlijk de diensten over en veranderen ze in een heus WAY EVENT. 

Een toffe manier om te laten zien dat wij als jongeren ook écht onderdeel zijn van onze kerk. LET’S GO WAY! Houd de agenda in de gaten voor de eerstvolgende WAY TAKEOVER.

Youth Alpha

Youth Alpha is fun, food, faith & friendship! Een plek waar je het samen met leeftijdsgenoten gezellig hebt en meer over Jezus en het geloof te weten komt. Of je nu wel, niet of een beetje gelooft: je bent welkom, gewoon zoals je bent! De Youth Alpha draaien we twee keer per jaar en start in februari of september.

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 29 jaar! Ben je benieuwd? Check dan snel de site weareyng.nl

Help jij mee?

De visie van WAY is: TO BE, TO BELONG & TO BE LOVED. Je mag komen zoals je bent. Bij God, maar ook bij ons als kerk. We willen JOU ontmoeten! Je bent geliefd en je hoort erbij. We hebben op jou gerekend.

Wil jij ook meebouwen aan WAY? We zoeken jou om als WAY-vrijwilliger mee te helpen bij onze activiteiten, maar ook om een voorbeeld te zijn voor onze jongeren. Ze horen er zó bij in onze kerk! In jouw rol dien je de jongeren en help je hen groeien in hun relatie met God. Zo zoeken we altijd nieuwe clanleiders, extra handen tijdens de events of misschien wel een hele andere taak die bij jouw talent past. Lijkt het je tof om op welke manier dan ook te helpen? Spreek één van onze kernteam-leden aan, stuur ons een mail via [email protected] of een berichtje op Instagram via @weareyoung033.

Ja ik wil meehelpen bij WAY!