Geven

Geven kan op allerlei manieren. Ook door iets te geven van je geld. Daar help je ons mee. Want zo kunnen we blijven doen wat we doen. En kunnen we verder bouwen aan de kerk die God ons toevertrouwd heeft. Daarom zijn we dankbaar voor alle financiële bijdragen die we ontvangen.

Wil jij bijdragen? Wat fijn! Maak hieronder een keuze hoe je wilt bijdragen.

Hoe wil je bijdragen?*
Bedrag*

Wil je ons bereiken?

[email protected]

Geef vanuit je hart

De vraag ‘wat moet ik geven’ wordt in veel kerken vaak gesteld. Soms wordt deze beantwoord met een percentage of een concrete indicatie. Mozaiek033 kiest ervoor om te zeggen: ''Geef vanuit je hart (2 Korinthe 9:7-8)!’’ Geef dat wat jij kunt en wilt investeren in Gods Koninkrijk, dat zichtbaar wordt, door de kerk heen. Bid hierover en maak weloverwogen een keuze wat jij mag investeren in het werk van de lokale kerk.

Periodieke giften

We moedigen delen van de gemeente aan om een periodieke gift te overwegen. Periodieke giften zijn de basis voor onze begroting en helpen om te ontwikkelen. Door een periodieke gift investeer je in het werk van Mozaiek033 en help je om het evangelie van Jezus met zoveel mogelijk mensen te delen!

Aantrekkelijk geven

De belastingdienst biedt enkele mogelijkheden om aantrekkelijker te delen van datgene je beheert. Naast dat je giften fiscaal aftrekbaar zijn, kun je indien je een keer een grotere eenmalige gift geeft dit het beste doen door het invullen van een schenkingsovereenkomst. Je geeft dan eenmalig, maar krijgt hier vijf jaar lang belastingvoordeel mee. Hierover meer weten? Stuur gerust een e-mail naar [email protected].

Delen met Kenia

Een vast deel van onze begroting delen we (jaarlijks) met onze broers en zussen in Kenia. Wanneer jij meebouwt aan de gemeente in Middelburg (Zeeland) bouw je ook mee aan de lokale kerk in Kenia. Meer weten over Mozaiek Kenia? Kijk op mozaiekkenia.nl

Verantwoording

Of je ons nou eenmalig iets geeft of ons doorlopend steunt. We zijn je ontzettend dankbaar! Je helpt Mozaiek zo mogelijk te maken. We begrijpen het ook als je graag wil weten hoe we met geld omgaan. Dat leggen we je graag uit.