Marriage course

We zijn er trots op dat we onlangs de allereerste editie van de Marriage Course bij Mozaiek033 hebben mogen organiseren! We geloven in de kracht van sterke huwelijken en het is onze passie om stelletjes te helpen bloeien in hun relaties - vandaar deze korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt.

De Marriage Course biedt een geweldige gelegenheid voor ieder stel, of je nu 2 of 50 jaar samen bent, om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Want, liefde is een werkwoord! Deze cursus is niet alleen ideaal voor degenen die hun al prachtige relatie willen koesteren, maar ook voor degenen die door een moeilijke periode gaan en samen verbinding zoeken.

Wat kun je verwachten? Zeven speciale avonden waar jullie als stel tijd kunnen investeren in elkaar, weg van de dagelijkse hectiek, om met vernieuwde energie en frisse moed verder te bouwen aan jullie liefdesverhaal. Het hoogtepunt van de cursus is een romantische avond met een heerlijk 3-gangen diner, waar jullie samen kunnen genieten van liefdevolle gesprekken en culinaire verrassingen.

Tijdens deze cursus komen er diverse onderwerpen aan bod zoals: effectief communiceren, de kunst van goede seks, omgaan met (schoon)ouders en natuurlijk het nemen van quality time voor elkaar.

Komend jaar start er weer een cursus in het najaar. 

De Marriagecourse in het najaar start in september op de volgende data: 24 september, 8 oktober, 22 oktober, 5 november, 19 november, 26 november en 10 december (alleen op 10 december starten we 18.30 uur om met elkaar te genieten van een lekker diner). De rest van de avonden starten om 19.30 uur. 

Hieronder kunnen jullie je aanmelden via het formulier. 

De kosten bedragen €175 per stel, wat inclusief hapjes, drankjes en een romantisch diner op de laatste avond is. En natuurlijk ontvang je er een informatief werkboek bij om jullie avontuur te begeleiden.

Let op; er kunnen dit jaar 11 stellen deelnemen aan deze cursus. Wees er dus snel bij. 

De Marriage Course vind plaats in ons warme en gastvrije ontmoetingscentrum aan de Ds. Kuypersstraat 14d in Nijkerk: een echte date-night-setting!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de volgende Marriage Course? Stuur gerust je vragen naar [email protected]. We kijken ernaar uit om nog veel meer stellen te verwelkomen op dit bijzondere liefdesavontuur!

Aanmelden Marriagecourse