Kinderkerstfeest

Yes! Op 24 december komen we met een Mozaiek033 kids special namelijk: Het kinderkerstfeest! Een dienst waarin we de mooiste liedjes gaan zingen voor onze Koning Jezus, maar ook de beker gaan uitreiken aan de grootste superster. Wie zal het gaan worden?

De *komende zondagen leren de kinderen tijdens de kinderdiensten 1 of 2 van de genomineerden kennen. Van politie Bromsnor tot juf Onderwies. Op 24 december wordt de prijs uitgereikt. Wie gaat er met die mooie beker naar huis? Wij zijn benieuwd! 

Deze dienst is speciaal voor alle **kinderen in de basisschoolleeftijd van binnen én buiten Mozaiek. Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en neem ze mee naar dit superfeest. Tijdens de dienst van 10 & 17 december krijgen alle kinderen tijdens de Kidsdienst een uitnodiging mee om uit te delen.

Zien we jullie zondag 24 december om 10.00 uur in de sporthal?! Reserveer hieronder je ticket(s). Ook voor de ouder(s) moet een ticket worden gereserveerd. 

Tot dan! 

* 3, 10 en 17 december. Is je kind niet bij de kinderdiensten aanwezig? Dan zijn de filmpjes doordeweeks terug te kijken via onze website en nieuwsbrief. 
**Er zal geen crèche zijn voor de kleinsten.

Tickets reserveren

Kinderkerstfeest

10:00 - 11:00 Kinderkerstfeest

Kinderkerstfeest