Voorbereiding opdragen

Wat gaaf dat jullie je kindje(s) wilt laten opdragen binnen Mozaiek033! Als Mozaiek vinden wij ontmoeting en verbinding met elkaar belangrijk. Daarom leven wij naar het opdragen toe door als ouders elkaar eerst te ontmoeten en verhalen met elkaar te delen. Deze ontmoeting is onmisbaar voor het opdragen. Tijdens deze ontmoeting is er alle ruimte voor vragen en zullen wij wat delen over de visie binnen Mozaiek en vertellen waarom wij kiezen voor opdragen. Wij willen echt de tijd nemen om elkaar, jullie gezin en het kindje persoonlijk te leren kennen. Dus ook als je al eerder een kindje hebt opgedragen ontmoeten wij je graag.

Het aanmelden voor het eerstvolgende voorbereidingsmoment kan hieronder doormiddel van het bestellen van een ticket.

Ben je verhinderd voor het eerstvolgende opdraagmoment? Wij dragen 4 x per jaar kinderen op. Je bent dan van harte uitgenodigd voor het volgende voorbereidingsmoment. Houdt hiervoor de agenda in de gaten!

Reserveer hieronder je ticket voor het eerstvolgende voorbereidingsmoment. Na het reserveren van de ticket ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat een link waarmee de aanmelding voor het voorbereidingsmoment en opdragen definitief gemaakt wordt.

Tickets reserveren

Voorbereiding opdragen

11:15 - 11:45 Voorbereiding opdragen

Voorbereiding opdragen