KINDERKLEDINGBEURS VOOR KENIA!

Op 15 april a.s. organiseren we een kinderkledingbeurs in ons ontmoetingscentrum tussen 10.00 uur en 14.00 uur. De opbrengst hiervan gaat volledig naar ons moeder-kind project in Marsabit.

Vanuit onze visie 'onze omgeving dienen' staan wij te popelen om deze kinderkledingbeurs te organiseren! Neem je vriendin, buurvrouw, zus, collega of nichtje gezellig mee en shop till you drop! De opbrengst van deze beurs gaat volledig naar het moeder-kind project van Mozaiek Kenia, waarbij moeders in nood geholpen worden om goed voor hun kind te kunnen zorgen, net zoals elke moeder dat wilt. 

Wij willen hier een gezellige dag van maken met een gave verkoop maar ook wat leuke activiteiten voor de kinderen, zodat jullie als ouders rustig kunnen rondkijken. Om dit tot een groots succes te maken hebben we jullie hulp ook nodig want zonder kleding, geen verkoop.

Dus: lieve ouders, kijk de komende weken in de kledingkast van jullie kinderen en zoek uit wat te klein is geworden!
Wij zijn op zoek naar de volgende spullen:
* Kinderkleding. Schoon en netjes in de maten 44 t/m 176. Liefst gestreken.
* Accessoires voor de kinderen. Denk aan tasjes, riemen, winteraccessoires en slaapzakken. Let op; geen ondergoed en sokken! 

Ook willen we ervoor zorgen dat de inwendige mens niets te kort gaat komen die dag. Zouden jullie daarom een blikje knakworst mee willen nemen? 

Vanaf aanstaande zondag kun je je spullen inleveren achter in de zaal in de sporhal (Henri Nouwenstraat 4 Nijkerk), tussen beide diensten door (11.00 - 12.45) maar ook in het ontmoetingscentrum wanneer je je kind(eren) op gaat halen (Ds kuyperstraat 14d in Nijkerk). Mocht dit geen optie zijn dan is het ook mogelijk om je spullen te brengen bij iemand van de werkgroep. Zij zorgen dan dat het op de juiste plek terecht komt. 

Kom je uit de omgeving Putten dan kun je terecht bij de Fam. Molenaar. 
Kom je uit de omgeving Nijkerk dan kun je terecht bij de Fam. de Jongste of de Fam. Omongotel aan de Molenstraat 74 in Bunschoten-Spakenburg.
Kom je uit de omgeving Amersfoort dan kun je terecht bij de Fam. Mulder of de Fam. Mesman. 

Om deze kledingbeurs tot een succes te brengen, kunnen wij ook nog vrijwilligers gebruiken. O.a. bij het opzetten op 14 april (de dag voor het evenement), op de dag zelf bij de catering, ons kinderhoekje en bij de verkoop. Vind je het leuk om ons op een of andere manier te komen helpen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected] 

De kledingbeurs is voor iedereen toegankelijk maar wij willen wel heel graag een indicatie over het aantal mensen dat gaat komen. Daarom willen wij vragen om een ticket te reserveren. Dit kan via deze link. 

Alvast bedankt voor jullie medewerking en op naar een succesvolle kledingbeurs!

Namens werkgroep Kenia. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Nieuws
Ontmoetingscentrum ook zakelijk te boeken
| Nieuws
Aardse en hemelse machten