Nieuws

| Nieuws
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community

Misschien heb je het al voorbij zien komen? Binnen Mozaiek starten we iets nieuws: Kingdom Business Community.

| Nieuws
Ontmoetingscentrum ook zakelijk te boeken

Ons nieuwe ontmoetingscentrum wordt veel gebruikt in de avonden en in het weekend. Overdag is het helemaal niet zo druk en bieden we de mogelijkheid aan om met je team of met je bedrijf één of meerdere ruimtes te huren.

| Nieuws
Aardse en hemelse machten

We zijn als Mozaiek033 kerk midden in de samenleving. En in die samenleving spelen allerlei machten. Natuurlijk de ‘aardse’ vormen van macht en leiderschap die invloed hebben op jouw leven. En misschien vraag je je wel eens af: hoe verhouden zich de aardse machten tot Gods (al)macht? Is God erbij betrokken? Stuurt hij ze aan? En wat is mijn verantwoordelijkheid daarbij? En die van de kerk?

| Nieuws
Raad van opzieners - kandidaten

We zijn heel dankbaar dat we drie nieuwe leden van de raad van opzieners van Mozaiek033 aan jullie mogen voorstellen.

| Nieuws
Kinderkerstfeest

Yes! Op 24 december komen we met een Mozaiek033 kids special namelijk: Het kinderkerstfeest! Een dienst waarin we de mooiste liedjes gaan zingen voor onze Koning Jezus, maar ook de beker gaan uitreiken aan de grootste superster. Wie zal het gaan worden?

| Nieuws
Kerst bij Mozaiek033

Wees welkom bij onze kerstdiensten. Dit jaar hebben we maar liefst 5 kerstdiensten. Bestel vanaf nu je tickets!

| Nieuws
Aanmelden kinderkoor kinderkerstfeest

Op 24 december komen we met een heel tof kinderkerstfeest! Tijdens dit feest willen we meerdere liedjes zingen o.l.v. een kinderkoor. Lijkt jouw kind dit leuk? Schrijf hem of haar nu in!

| Nieuws
Mozaiek Kerstactie | Wie ga jij bemoedigen?

Ook dit jaar organiseren we vanuit de bediening Serve de landelijke Mozaiek Kerstactie om mensen te bemoedigen. Zo willen we als kerk omzien naar elkaar en onze omgeving dienen.

| Nieuws
Vervolg Gemeenteavond homo-seksualiteit

We nodigen je als deel van Mozaiek033 graag uit voor onze gemeente-avonden op 22 november en 12 december met als thema ‘Samen verder #Hoedan?’.

| Nieuws
Thema-avond Homoseksualiteit

We nodigen je als deel van Mozaiek033 graag uit voor onze gemeente-avonden op 22 november en 12 december met als thema ‘Samen verder #Hoedan?’. Deze avonden geven we zoals beloofd een vervolg aan de 1e cultuuravond in mei waarbij we met elkaar het gesprek zijn aangegaan over het thema homoseksualiteit.

| Nieuws
Kerstnachtdienst I Let ther be Light!

Tijdens de eerste kerstnachtdienst van Mozaïek0118 worden we meegenomen in het verhaal van Licht. Het Kerst Theater0118 in De Schouwburg in Middelburg wordt een voorstelling over licht en hoop in een wereld die donker voelt. We willen jou van harte uitnodigen samen met een buur, vriend, collega, iemand uit jouw kring die Jezus nog niet (goed) kent.

| Nieuws
Zie, iets nieuws ontkiemt

Wanneer iemand in Mozaiek gedoopt wordt, klinken over die persoon de woorden van Paulus uit Romeinen 6: ʻbegraven met Christus in de doop en opgestaan om een heel nieuw leven te leiden.ʼ Maar wat is dat nieuwe leven? Allereerst wordt onze relatie met God hersteld. We ontvangen Gods liefde die door onze aanbidding aan Hem wordt teruggegeven. Ook geloven we in herstel tussen elkaar en herstel voor onze gebroken wereld. Dit komt terug in onze visie. We willen een kerk zijn waar we leren wat het betekent om God te aanbidden, van elkaar te houden en onze omgeving te dienen.

| Nieuws
Een groot besluit; terug naar Nederland.

Toen wij in december 2020 vertrokken, was het de bedoeling dat we twee jaar in PNG zouden blijven, daarna een aantal maanden verlof in NL en dan weer verder aan het werk in PNG. Maar na lang wikken en wegen hebben we afgelopen oktober besloten om met ons gezin in juni 2023 definitief terug te gaan naar Nederland. Dus een half jaar extra in PNG, maar daarna definitief terug. Hans zal nog wel op afstand als projectmanager voor het OBS cluster project actief blijven, als vrijwilliger, dus zonder financiële ondersteuning van Wycliffe bijbelvertalers.

| Nieuws
Goede Vrijdag - Treed in de voetsporen van Jezus

Wat jammer dat je niet aanwezig kon zijn op de bezinningsroute. Om je toch een stukje mee te kunnen nemen op de route willen we graag de opnames met je delen.