| Nieuws

Ontmoetingscentrum ook zakelijk te boeken

Ons nieuwe ontmoetingscentrum wordt veel gebruikt in de avonden en in het weekend. Overdag is het helemaal niet zo druk en bieden we de mogelijkheid aan om met je team of met je bedrijf één of meerdere ruimtes te huren.

Hoe leuk is om met je collega’s een teammiddag of heidag in je eigen kerk kan doen en hier trots over kan vertellen. Alle mogelijkheden voor professionele team-bijeenkomsten zijn aanwezig en zijn per dagdeel te huur. Voor een kleine groep tot groepen van 130 personen.

Wij hebben als Mozaiek033 de zakelijke kant van onze verhuur overdag uitbesteed aan people&places. Zij zorgen voor jullie teambijeenkomst voor de administratie, gastvrouwen, catering en de hele afwikkeling. En het mooie: het grootste deel van de opbrengst van de verhuur komt weer ten goede aan Mozaiek033.

Van harte uitgenodigd!

Op deze pagina kun je meer informatie vinden om te boeken:
https://www.people-places.nl/locaties/amersfoort/

Als je niet zelf over de boekingen van locaties gaat, zou je de collega die hierover gaat een soortgelijk mailtje kunnen sturen als hieronder:

Beste xx,

Ik weet dat jullie af en toe een unieke locatie zoeken voor een van onze team-bijeenkomsten. Ik heb hierbij nog een leuke suggestie!

Ik ben verbonden aan een lokale kerk in Nijkerk, Mozaiek033. In 2023 hebben wij een nieuw ontmoetingscentrum gerealiseerd dat ook heel inspirerend kan zijn voor een team-bijeenkomst voor onze collega’s. De locatie is modern, gezellig en heeft alle professionele mogelijkheden voor kleine of grote groepen. Ook catering en begeleiding wordt professioneel geregeld.

Onze kerk heeft de verhuur uitbesteed aan people&places. Op deze site vind je meer achtergrond en wat foto’s van de mogelijkheden en foto’s van de plek. Ik zou het leuk vinden als je dit eens wilt overwegen!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Nieuws
Ontmoetingscentrum ook zakelijk te boeken
| Nieuws
Aardse en hemelse machten