| Nieuws

Raad van opzieners - kandidaten

We zijn heel dankbaar dat we drie nieuwe leden van de raad van opzieners van Mozaiek033 aan jullie mogen voorstellen.
  • Harry van de Vuurst
  • Gerard van den Berg
  • Petra van Roon

We hebben het hele proces om tot deze voordracht te komen zorgvuldig en in afhankelijk van Gods leiding proberen te doorlopen. De mooie ontmoetingen en goede gesprekken die zijn gevoerd maken, dat we terugkijken op een waardevol proces. Kijken we naar de samenstelling van het hele team, dan voelen we de overtuiging en vrijmoedigheid om deze mensen voor te dragen als opzieners van onze gemeente.

We stellen graag de drie kandidaten aan jullie voor. 

Harry van de Vuurst.

Mijn naam is Harry van de Vuurst. Ik ben getrouwd met Ada en samen hebben we 4 kinderen en 6 kleinkinderen.
4,5 jaar geleden zijn we deel geworden bij Mozaiek033. Daar ben ik actief binnen de pijlers Care en Ministry. Een andere grote passie is Alpha. Het is geweldig om de reis te zien die cursisten maken tijdens deze 3 maanden. Hoe ogen geopend worden als ze Jezus' liefde voor hen ontdekken.
Ik vind het een eer om deze mooie gemeente te gaan dienen in deze nieuwe rol en hoop nog meer van Jezus' liefde daarin uit te kunnen dragen.

Gerard van den Berg. 

Ik ben Gerard van den Berg, getrouwd met Naomi, vader van drie prachtige kids: Sarah, Lucas en Job. Samen vinden wij ons thuis in Putten.

In het dagelijks leven draag ik bij aan MBM als bedrijfseconomisch adviseur.

Mozaiek033 is voor ons niet zomaar een gemeente; het is een waardevolle gemeenschap waarin we ons bevoorrecht voelen om deel van uit te maken. Mijn verlangen is om mijn liefde voor de gemeente, jong en oud, om te zetten in concrete dienstbaarheid als opziener.

Ik kijk er met enthousiasme naar uit om, met Gods genade, een actieve rol te spelen in het verder bouwen aan onze prachtige gemeente.

Petra van Roon. 

Ik ben Petra van Vliet- van Roon (40), getrouwd met Arnoud en moeder van Loïs (4). Ik geniet enorm van een goed gesprek, lekker eten, mijn vrienden en familie en muziek maken. Dat laatste soms op een podium, vaker in de auto of thuis met de muziek keihard aan. Daarnaast heb ik een eigen onderneming (duurzaam interieurmerk) en zet me daarmee samen met veel anderen in voor een eerlijkere productieketen. 

Ook naast werk hou ik me bezig met de vraag: wat is eerlijk, integer, wat heeft herstel nodig? In relatie tot anderen, maar ook tot God en mezelf zoek ik graag naar de “kern”; hoe kunnen we elkaar, God en onszelf echt horen en zien, maar ook de lastige vragen stellen en samen ontdekken wat Gods genade ten diepste betekent.

Dat betekent soms ook bereid te zijn om te falen, van ons paard te vallen en iets niet te weten, maar toch te proberen. Ons niet af te laten leiden door bijzaken of te vervallen in makkelijke antwoorden of oordeel, maar de ander, God en onszelf echt te ontmoeten en daar vervolgens ook praktisch handen en voeten aan te geven.Als we daarin moedig zijn kunnen we juist als kerk zoveel betekenen voor de wereld om ons heen.

Binnen de RvO hoop ik mede door bovenstaande bij te mogen dragen aan het concreet maken en bewaken van onze visie en zie ik uit naar nog meer van God in onze gemeente.

Een onderdeel van dit hele proces is, dat delen van Mozaiek033 de gelegenheid krijgen om binnen een termijn van maximaal veertien dagen nadat de namen bekend zijn gemaakt schriftelijk bezwaar te maken tegen een kandidaatstelling. Dit dient dan op Bijbelse gronden gebaseerd te zijn. Anonieme bezwaren worden niet in behandeling genomen.

Mochten er geen (gegronde) bezwaren binnenkomen, dan willen we deze broers en zus tijdens een samenkomst inzegenen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Nieuws
Nieuw! Mozaiek Kingdom Business Community
| Nieuws
Ontmoetingscentrum ook zakelijk te boeken
| Nieuws
Aardse en hemelse machten