Vier de liefde bij Mozaiek033

Er staan weer verschillende events en cursussen klaar waarin jullie je relatie/huwelijk kunnen verdiepen. 

Scroll naar beneden en zie wat er allemaal te doen is. 

Marriage Course

We geloven in de kracht van sterke huwelijken en het is onze passie om stelletjes te helpen bloeien in hun relaties - vandaar deze korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt.

De Marriage Course biedt een geweldige gelegenheid voor ieder stel, of je nu 2 of 50 jaar samen bent, om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Want, liefde is een werkwoord! Deze cursus is niet alleen ideaal voor degenen die hun al prachtige relatie willen koesteren, maar ook voor degenen die door een moeilijke periode gaan en samen verbinding zoeken.

De Marriage course start op 24 september.

Premarriage Course

De Premarriage Course kun je zien als een investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen, is deze cursus een goede voorbereiding op jullie huwelijk. Hopelijk gaat jullie huwelijk een leven lang mee, dus het is goed om je daarop voor te bereiden.

Een Premarriage Course bestaat uit 5 date nights waar de focus ligt op jullie twee. Hoewel je de cursus tegelijk met andere stellen doet, voer je jullie gesprekken altijd met z’n tweeën. Een cursusleider leidt de avonden in en tijdens elke avond staat een thema centraal.

De Premarriage Course start op 11 september. 

4M couples experience

Ook dit jaar staat er een Couples Experience gepland. Niet 1 maar 3! De eerste is al volgeboekt maar er staan nog twee gave weekenden op de agenda. 

Een prachtig weekend waarin je als man en vrouw geïnspireerd en toegerust wordt om samen op een krachtige manier vorm te geven aan jullie relatie. Hierin volgen we Gods idee uit de Bijbel, dat we doorvertalen naar een alledaagse context.

Meer informatie? klik hier. 

De weekenden waaruit je kunt kiezen zijn alsvolgt: 
7 - 9 september:
Geen leiders en coaches vanuit Mozaiek. 
20 - 22 september:
Leiding: Wouter & Nadine de Vos (4M/Mozaiek033) en Marit & Arjan Koolhaas (Mozaiek010)


Relatieweekend

Ook dit jaar zal er opnieuw een relatieweekend georganiseerd worden. Dit keer van 23 op 24 november. Een inspirerend relatie weekend met als thema:
IK HEB JE GEZOCHT, IK HEB JE GEVONDEN EN IK BLIJF JE ZOEKEN!

De locatie volgt binnenkort.  

Interesse in dit weekend? Doe dan een mail naar [email protected]