32ece440-2c99-4a3f-9941-6c05935cbaba.jpeg

Christiaan Vonkeman

“Een toekomst vol van hoop”. Dopen is sterven en opstaan uit het graf. Door mij te laten dopen mag ik, uit genade, zijn juk dragen (mat. 11: 28-30)!

Mijn naam is Christiaan Vonkeman wonend in Amersfoort. Ik doe vrijwilligerswerk bij de kringloop in Amersfoort.

Door mij te laten dopen kniel ik neer aan de voeten van God en mag ik thuiskomen, een mooie verwijzing naar de gelijkenis van de verloren zoon (luk. 15: 21-24). Hij had gezondigd maar mocht thuiskomen, waar zijn vader hem met gespreide armen stond op te wachten en in genade omarmde. Vandaag opent God zijn armen voor mij en omhelsd Hij mij met zijn liefde, trouw en genade. Vandaag vieren wij dat Jezus voor onze zonden aan het kruis gestorven en begraven is. Daarom mag ik samen met Jezus opstaan uit het graf en wil ik Hem volgen in mijn nieuwe leven. 


U geeft een toekomst vol van hoop; dat heeft u aan ons beloofd. Niemand anders, U alleen, leidt ons door dit leven heen.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.