IMG_2692.jpeg

Feline Bruinekool

Ik laat mij dopen, want ik geloof in Jezus Christus en wil uit de dood met Hem opstaan en in mijn leven verder gaan met Hem!

Mijn naam is Féline Bruinekool, 15 jaar en ik zit op dit moment in mijn examenjaar op Guido in Amersfoort. Daarnaast werk ik in een ijssalon en ga ik graag naar de sportschool.

Ik woon in Nijkerkerveen, heb twee oudere zussen, een vader en moeder. Ik ben opgegroeid met de gewoonte elke zondag naar de kerk te gaan en te bidden bij het eten. Dat was mijn geloof. Ik deed er verder niets mee, maar geloofde wel dat er wat was. 

Twee jaar geleden ben ik met een christelijk sportkamp mee geweest en mocht ik God voor het eerst echt ervaren. Een paar maanden later ging ik naar een feestje en onderweg zei ik tegen mijn vriendin: "Ik voel iets”. Later keken wij naar de lucht en zag ik allemaal engelen en voelde opeens twee hele grote vleugels om mij heen. Ik wist dat dit God was. Hij zei tegen mij: “Wees niet bang ik bescherm jou, jij betekent veel voor mij”. Ik was in shock en wilde niet meer naar het feestje en blijven kijken naar de engelen. God liet mij zien dat Hij leeft en bij mij is. Ook al doe ik even niets met het geloof. De maandag liep in naar school en Jezus liep met mij mee heen en terug. Ik wist het weer Jezus is bij mij, amen. Een jaar later zijn er weer heel veel dingen gebeurt waarin God mij liet zien dat ik mag vertellen over Hem en ik een bijzondere rol mag spelen in het geloof. Ik heb nog nooit in vuur en vlam gestaan, maar door Jezus Christus wel, vol van liefde en vol van de Heilige Geest.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.