KEUZE-DE-KLEINE-SPAAK-98.jpeg

Jacco Bronkhorst

Ik laat mij dopen omdat ik opnieuw geboren wil worden door water en Geest en de opdracht van Jezus wil navolgen vanuit gehoorzaamheid!

Door mijn vrouw ben ik mee naar de kerk gegaan. Ik ben als kind gedoopt, maar niet echt met het geloof opgevoed. 20 jaar geleden heb ik de Alpha cursus gevolgd en daardoor ben ik naar de kerk blijven gaan. Uiteindelijk ben ik zelf in de Alpha leiding terechtgekomen. Dit heeft het vuurtje weer flink opgestookt. 

Ik geloof dat er in de hemelse gewesten gejuicht wordt als wij Jezus de leiding geven in ons leven. Wij mogen met diezelfde kracht die ook Jezus heeft gekregen bij zijn doop in onze eigen omgeving, het evangelie brengen en discipelen maken. 

En waarbij de woorden werden uit gesproken; 'Jij bent mijn geliefde zoon' en zo in een nieuwe identiteit verder gaan. Ik wil beschikbaar zijn voor het Koninkrijk op aarde door de kracht van de Heilige Geest. Ik geloof dat er meer is dan alleen redding!

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.