IMG_4366.jpeg

Emily Blankers

Ik laat mij dopen, omdat ik nooit meer achterom wil kijken, omdat geloof niet meer geloof is maar volledige overtuiging. Ik ga aan God laten zien hoe dankbaar ik ben, dat hij Zijn Zoon heeft gegeven om mij te redden.

Mijn naam is Fleur Emily Blankers en ik ben gered door Jezus. 

Vanaf mijn eerste herinnering ging de vraag “waarom ben ik hier op aarde” door mij heen, een terugkomende vraag die een zware en verdrietige lading bij zich droeg. Na een aantal emotionele gebeurtenissen en meerdere levens veranderende situaties schoot mijn leven zo vaak van links naar rechts, dat de vraag ‘waarom leven’ de voorhand nam. Bij het zoeken naar vervulling van leegte bewandelende ik meerdere slechte paden die mij uiteindelijk brachten tot een groot dieptepunt. 

Tijdens al mijn levensjaren brandde er een kaarsje van God, geloof, hoop en liefde. Dat bracht mij af en toe in de kerk en op een zondag werd er een arm op mijn schouder gelegd en een boodschapper zei: “Emily Jezus wacht op je, Hij heeft je vergeven en je mag nog steeds naar Hem toe, Hij houdt van jou”. Met veel gevoelens ging ik weg, maar het is mij altijd bij gebleven.

De dag dat ik koos voor één laatste poging, koos ik ervoor om mijzelf 10 weken lang uit de maatschappij te halen. In die weken koos ik ervoor om naast Jezus te gaan zitten. Dat kaarsje waar ik het eerder over had, brandde nog lichtjes en ik wist vanaf dat moment dat de poorten achter mij dichtgingen dat Hij de weg was, de enige, Hij is de Way-maker! Jezus is mijn verlosser, door Hem mag ik leven, bij Hem mocht ik al mijn verdriet neerleggen, mijn onbegrip, mijn boosheid, mijn zonden, maar het belangrijkste en moeilijkste om te zeggen mijn haat het is er niet meer. Ik ben een mens zonder leegte geworden, vol liefde, liefde voor God, voor mijzelf en anderen.

Vandaag ben ik 810 dagen clean en als mensen mij de vraag stellen hoe het mij is gelukt, zonder terugval, dan kijk ik omhoog en zeg ik met volle overtuiging dat komt door Jezus, Hij staat naast mij en met Zijn liefde, kracht en steun ben ik onverwoestbaar voor het kwaad.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.