IMG_3262.png

Maksym Kondrashov

Ik besefte dat ik niet zonder God wil leven en dat ik Hem wil volgen!

Mijn naam is Maksym, 18 jaar en kom uit Oekraïne. Ik ben gelovig opgevoed en ging elke zondag met mijn ouders en mijn zusje naar de kerk. Ook ben ik vaak in de op kamp geweest. Dit werd vanuit de kerk georganiseerd.

Eind 2020 overleed mijn oma en op dat moment stond mijn hele wereld op zijn kop. Ik wilde niet meer de Bijbel lezen, naar de kerk gaan of zelfs maar bidden. Ik was een totaal verloren zoon van God. Een jaar later belandde ik in een kamp van onze kerk en bekeerde mij daar. Ik vond een kerkelijke bediening en begon met een muziekgroep.

In 2022 begon de oorlog in Oekraïne en vluchtten wij als gezin naar Nederland, waar ik een nieuw leven moest opbouwen. Alles was heel moeilijk en onbegrijpelijk, maar met Gods hulp slaagde ik erin alle moeilijkheden te overwinnen. Ik heb een fijne kerk (Mozaiek033) via vrienden gevonden. In de twee jaar dat ik hier ben, heb ik veel wonderen gezien die God voor mij heeft gedaan!

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.