3DF0AB93-1175-4B3D-8515-81729D436CB8.jpeg

Suzanne Vliek

Ik wil graag bij Jezus horen. Hem laten weten dat ik van Hem hou en Hem dankbaar ben voor wat Hij heeft gedaan!

Mijn naam is Suus, 32 jaar en getrouwd met Gerrit. Wij hebben twee prachtige dochters en wonen nu al bijna 7 jaar samen in Ermelo. Ik woon mijn hele leven al in Ermelo en ik kom uit een hele warme familie waar ik geliefd en gehoord word. 

Mijn weg naar Jezus is begonnen met het lezen van het boek 'Na dit leven'. Een paar maanden voordat ik trouwde met mijn man las ik dit boek op aanraden van mijn moeder. Ik werd geraakt en voelde en geloofde op dat moment: "Zie je wel.. God bestaat! ”. Ik had al eerder kennisgemaakt met het christelijke geloof alleen dat matchtte helemaal niet bij wat ik zelf voelde, een God van liefde. Na dit boek voelde het anders. Deze God van liefde bestond wel degelijk. Daarna ben ik, zoals ik het nu zie: heel voorzichtig weggesmokkeld en verdwaald in wat er gezegd wordt met de “new age”. Na veel jaren zoeken, lezen, verwarring, constant meer en groter willen brak de coronatijd aan en dachten wij aan het uitbreiden van ons gezin. We wilden het graag maar vonden het ook spannend. In die tijd droomde ik een paar keer over Jezus en merkte ik aan mezelf dat dat lonkte naar meer. 

Totdat ik op klaarlichte dag een heel helder visioen kreeg. Ik zag een heel mooi baby’tje. Zoveel jaren mediteren en visualiseren en noem het maar op maar niets kon op tegen dit enorm heldere beeld wat ik niet zelf opzocht, maar plotseling kreeg! Dit was voor ons een teken en ik raakte direct zwanger. 

Sindsdien ben ik nog meer op zoek gegaan naar Jezus en heb ik mijzelf en met hulp van anderen kunnen losmaken van bepaalde nare krachten die rondom mij hingen. Ik wil mezelf al heel lang laten dopen maar merk dat ik er allerlei voorwaarden aan hing, ik moet eerst dit of dat. Ik besef me dit nu en daarom wil ik mij laten dopen. Ik wil bij Jezus wil horen!

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.