Dopen.jpeg

Monica Knijf - van Harten

Ik verlang er ontzettend naar om samen met Jezus het watergraf in te gaan, mijn oude leven af te leggen en samen met Hem op te staan in een nieuw leven! Ik verlang naar meer en meer van de Heilige Geest, zodat ik dicht bij Hem kan leven en in Zijn voetspoor kan lopen. Ik wil zo graag mijn handen en voeten beschikbaar stellen voor en in Zijn Koninkrijk! Ik wil leven tot eer en glorie van Zijn Naam!

Mijn naam is Monica. Ik ben getrouwd met Jack en wij hebben samen twee volwassen kinderen. Ik werk in de zorg als doktersassistente. Daarnaast bezoek ik regelmatig mensen in een vluchtelingenkamp en gedetineerden. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik zo een stukje van God's handen en voeten mag zijn in Zijn Koninkrijk.

Ik ben geboren en opgegroeid in een echt gereformeerd vrijgemaakt en liefdevol gezin. Ik heb op mijn 18e belijdenis gedaan (waar ik qua ''ja'' voor God nog steeds achter sta!). Als ik terugkijk was ik in mijn jongere jaren echt een 'hoofd gelovige'. Naar mate ik ouder werd kreeg ik mensen om mij heen die mij steeds meer lieten zien en leerden wat het is om een relatie met Papa te hebben. Het geloof is van mijn hoofd naar mijn hart gezakt. Ik ben zo dankbaar en blij dat God mij daarin heeft laten groeien.

Het verlangen om dichtbij Hem te zijn wordt daarmee ook steeds groter. Ik ben Papa zo ontzettend dankbaar voor Zijn onvoorwaardelijke Liefde voor mij! Ik vind het zo bijzonder dat Hij mij bedacht en geschapen heeft. Ik wil mijzelf volledig aan Hem geven en mijn leven in Zijn dienst stellen! 

Hij is mijn liefdevolle Vader, mijn Verlosser, mijn Redder, mijn Troost, mijn Schuilplaats, mijn Koning en mijn Papa!

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.