img-7526-Femke-verkleind.JPG

Femke Zweverink

Ik laat mij dopen, omdat ik mijn oude leven achter mij wil laten en samen met Jezus verder wil leven!

Mijn naam is Femke Zweverink, 17 jaar en woon in het dorpje Kootwijkerbroek. Ik ben opgegroeid in een christelijk gezin en heb alle christelijke normen en waarden meegekregen (waar ik heel dankbaar voor ben), vooral door mijn lieve opa. Hierdoor ben ik altijd in aanraking geweest met het christelijk geloof. Toen ik mentaal in een dipje zat, kwamen er steeds meer christelijke mensen op mijn pad. Door er meer met vriendinnen over te praten, merkte ik dat ik zelf ook meer na begon te denken over wat ik eigenlijk geloof. 

Hierdoor begon ik 'met vallen en opstaan' zelf ook meer tijd te investeren in God en ervaarde ik dat ik daardoor mij steeds geliefder begon te voelen! Op een gegeven moment was ik op een feestje van een vriendin van mij en daar begon iedereen voor elkaar te bidden. Aan het begin voelde ik mij daar mega ongemakkelijk over, totdat mensen ook voor mij gingen bidden. Ik voelde zo duidelijk dat de kracht van de Heilige Geest door mijn lichaam stroomde. Ik werd helemaal warm en kon niet meer stoppen met huilen van blijdschap. 

Vanaf dat moment is dat gevoel eigenlijk alleen maar gegroeid en ben ik steeds meer aan het ontdekken wie ik ben in Christus. Natuurlijk is het geen magische knop waardoor alles goed gaat, maar ik ervaar nu zo veel geluk en liefde door mijn geloof. Ik en mijn moeder gaan elke week met heel veel blijdschap naar Mozaiek en hoe meer ik over God leer, hoe liever ik voor altijd dichtbij Hem wil leven. Daarom kies ik ervoor om mijn oude leven achter mij te laten, verder te leven samen met Jezus en mij te laten dopen.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.