Emily.jpeg

Emily Pama

Door mijn doop wil ik voor Hem kiezen en mijn levenspad samen met Hem verder bewandelen!

Mijn naam is Emily Pama, 20 jaar en ik woon samen met mijn ouders, zus en twee hondjes in Nijkerkerveen. Ik volg momenteel een modeopleiding in Hilversum.

Als kind ben ik opgegroeid in een christelijk gezin. Hier ben ik mijn ouders erg dankbaar voor. Toch heb ik het geloof vaak op afstand gehouden. Ik vond de bijbel en het geloof vaak moeilijk te begrijpen. Als er een God is, waarom gebeuren er dan naast de mooie dingen, zoveel moeilijke dingen in de wereld? Toen ik de tekst 'Alles heeft zijn tijd' in Prediker 3 las, werd het voor mij duidelijk. God heeft mij niet beloofd dat het leven perfect zal lopen. Het leven zal naast de mooie momenten ook uit moeilijke momenten bestaan. Wat God mij wel heeft beloofd is dat ik niet bang hoef te zijn, want Hij zal met mij meelopen, niet van mijn zijde wijken en mij niet verlaten. 

Sinds mijn verdieping in het geloof heb ik een bepaalde rust mogen ervaren tijdens het bidden. Ik ben gaan genieten van de worship bij Mozaiek en heb ook steeds meer over Hem mogen leren en ik weet dat ik nog lang niet uitgeleerd ben!

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.