485466B8-5425-4DC3-98A4-00D2AD57E466.jpeg

Sanne Koetsier

Door mij te laten dopen neem ik Jezus aan als mijn verlosser en wil ik in volheid leven in Zijn liefde en genade. Ik wil met mijn doop gehoorzamen naar wat Hij van mij verlangt. Ik mag leven in Zijn licht en dit uitdragen naar de mensen die Hij op mijn pad stuurt. Dank u vader!

Mijn naam is Sanne, al bijna 10 jaar getrouwd met Jeffrey en trotse moeder van onze drie zonen: Melle, Joes en Sil.

Mijn reis met Jezus begon al als kind, ik ben opgegroeid in de kerk en daar ben ik mijn ouders dankbaar voor. Als stel zijn we gegroeid in geloof en hebben wij zeker het afgelopen jaar Zijn liefde en nabijheid van dichtbij mogen ervaren. Dat wij er nu samen voor kiezen om ons te laten dopen voelt als stap die we in vrede mogen maken. We vinden rust door Zijn aanwezigheid. Dat heeft Jezus mij zo duidelijk laten zien dat ik niks alleen hoef te doen, die gedachten dat hij zó goed is voor mij maakt Zijn grootheid nog groter en mij heel klein.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.