1000012371.jpg

Cor Heek

Ik wil mij laten dopen omdat ik volmondig ja wil zeggen. Jezus heeft voor ons het grootste offer gebracht en daarom wil ik met Hem afdalen in het watergraf, mijn oude leven achterlaten en met Hem opstaan in een nieuw leven!

Als klein kind ben ik door mijn ouders gedoopt en opgevoed in de traditionele kerk. Daar ben ik ze heel erg dankbaar voor, ik ging naar de kerk, bezocht de jongelingenvereniging, maar was verder niet bezig met het geloof.

In 2008 heb ik tijdens mijn politiewerk een heel extreem en traumatisch voorval meegemaakt en PTSS opgelopen, ik kwam los van het geloof en had voor mijn gevoel niets meer met God, maar toch liet hij mij niet los. Ik luisterde naar christelijke muziek op mijn computer en heb toen Gods stem gehoord die tegen mij zei: "Ik laat je niet los". Ik ben toen letterlijk opnieuw tot geloof gekomen en mocht in 2016 met de Vliegende Hollander meegaan. Dit weekend ben ik volledig gegrepen door God mijn vader. Na een een zoektocht zijn wij in 2018 bij Mozaiek terechtgekomen en nooit meer weggegaan.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.