profielfoto.jpg

Nick Buding

Ik wil mij laten dopen, omdat ik alles wil delen met Papa God. Dus alle leuke momenten, maar ook alle troep. Ik wil het samen doen met Papa, zodat ik eindelijk mag geloven dat ik er niet alleen voor sta. Als ik tijd neem om te bidden of te luisteren naar worship krijg ik altijd een glimlach. Ik weet ook niet wie ik ben als ik niet samen met God leef.

Vanaf jongs af aan word ik door mijn ouders meegenomen naar de baptistengemeente. Jarenlang mocht ik samen met mijn ouders de Heer dienen met mijn drumspel. Tijdens mijn tienerjaren was ik niet zo bezig met het geloof, ook al ging ik elke week naar de kerk. Mijn eerste jaar van mijn studententijd ging ik al gelijk op kamers, maar deze stap was te snel voor mij. Ik sloot mijzelf op in mijn kamer met de gordijnen dicht, maar toch wist ik dat Papa God bij mij was. Het enigste wat mij echte blijdschap gaf was het spelen van worship nummers op mijn keyboard. Precies toen ik God vroeg om hulp kreeg ik een mail van mijn studentenadviseur waarin stond dat ze mij graag wilde spreken. Op datzelfde moment kreeg ik 1 Korintiërs 6-7 in mijn hoofd, waarin staat;

"Liefde is: blij worden van het goede, en een hekel hebben aan het kwaad.
Door de liefde verdraag je alles wat er met je gebeurt. Door de liefde blijf je geloven en vertrouwen. Door de liefde blijf je altijd volhouden."

Uiteindelijk was het gesprek met de studentenadviseur zo fijn, zij begreep mij. Dit was mijn eerste stap in het leren ontdekken van mijzelf. Sindsdien kan ik alleen maar meer genieten van alle zegeningen die Papa mij heeft gegeven.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.