54241E82-0E04-4CA0-AD33-BFC8D362F405.jpeg

Mayra Pama - Luiten

Ik wil mij nu als volwassene bewust laten dopen door onderdompeling en hiermee Jezus opdracht en voorbeeld volgen. Ik verlang naar deze doop om zo één te worden met Jezus; door met mijn geest met Hem te sterven en met Hem op te staan als nieuw leven, omdat mijn geest wordt wedergeboren door de kracht van de Heilige Geest. Ik wil samen met Jezus leven, Hem volgen en meebouwen aan Zijn Koninkrijk.

Ik ben Mayra Pama -Luiten, 49 jaar oud, en woon met mijn man en twee jongvolwassen dochters in Nijkerkerveen. Ik ben als baby gedoopt en christelijk opgevoed. Ik hou van God de Vader en vind het een voorrecht om Zijn kind te zijn. Ik ben Jezus dankbaar voor Zijn offer uit liefde voor mij. En ik voel de Heilige Geest in mij; in leiding, rust, kracht, en ‘knipogen van boven’.

Ik heb enorm genoten van het lezen en de preken en cursus over Openbaring afgelopen maanden in Mozaiek. Het heeft mij opnieuw doen beseffen dat ik onderweg ben en dat elke dag een keuze is in het volgen van Jezus. Ik heb daarvoor Zijn geest nodig die mij aanmoedigt, verandert en de juiste weg wijst. Juist ook omdat er ook door Gods tegenstander aan mij wordt getrokken. Een mooi citaat vind ik dit: ‘God houdt van je zoals je bent, maar Hij houdt te veel van je om je zo te laten. Hij wil dat jij een hart als Jezus krijgt’. (uit het boek: Een hart als Jezus van Max Lucado).

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.