IMG_1349.jpeg

Maureen Huizenga

Wij hebben de doop van God gekregen om ons tot hem te mogen bekeren. Om te zeggen dat God voor mij is en de wereld achter mij. Dat is hoe ik wil leven!

Ik ben Maureen Huizenga, 21 jaar en wonende in Spakenburg. Opgegroeid in Nijkerkerveen bij mijn vader en moeder en twee zusjes, de familie Bruinekool. Verder ben ik getrouwd met mijn lieve man Keesjan. Ik werk als kapster bij een kapsalon in Hoevelaken.

Mijn geloofsleven is eigenlijk altijd vanzelfsprekend geweest. God was er gewoon en ik ging naar de kerk en bidden tot hem. Nooit een twijfel gehad maar ook geen levend geloof. Al veranderde dat al heel snel toen ik een jaar of 12/13 was. Mijn eerste christelijke kindersportkamp heeft mijn relatie met God veranderd. Hij kwam in eens echt dichtbij! Dat ik daar achter kwam deed mij verlangen naar meer. Elke dag God dichtbij hebben, wat is dit een fijn gevoel. Sindsdien heb ik, met de denk ik menselijke ups en downs, een sterke band met onze Here Jezus gekregen.

Ondertussen weet ik gewoon dat ik geen leven meer zonder Hem wil en dat ook niet kan. Ik ben afhankelijk van de genade van God en zijn onvoorwaardelijke liefde. Hij staat centraal in mijn leven en in ons huwelijk proberen wij ook samen met God in die verbinding te leven. Ik merk gewoon echt dat Hij dichtbij mij wil zijn en ik bij Hem.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.