img-5416.jpeg

Lotte Kocken

Want in Handelingen staat: Verander je leven, geloof in Jezus en laat je allemaal dopen in de naam van Jezus Christus. Dan zullen jullie vergeving krijgen voor jullie ongehoorzaamheid aan God. En dan zullen jullie de Heilige Geest ontvangen.

Mijn naam is Lotte Kocken. Ik woon samen met mijn ouders, broers en zussen in Bunschoten-Spakenburg. Ik ga wekelijks met mijn ouders mee naar Mozaiek033. In mijn familie hebben meer mensen zich laten dopen, wat mij diep raakte en mij inspireerde zelf ook deze stap te gaan zetten. Ik heb al heel lang het gevoel dat ik mijzelf wil laten dopen. Elke keer wanneer er weer een doopdienst was werd ik sterk aangeraakt en voelde ik sterk om mij ook te laten dopen. Tijdens een oproep in de laatste doopdienst kreeg ik weer dat sterke gevoel dat het nu echt mijn tijd is. Na dat gevoel had ik natuurlijk wel nog altijd mijn twijfels. Maar nu weet ik het zeker. Ik ben goed genoeg en Gods geliefde kind!
Daarom heb ik ervoor gekozen mijn beslissing te delen met de gemeente met de hoop anderen te inspireren, want ik geloof dat God liefde is en dat iedereen het recht heeft om die liefde te ontvangen.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.