6A37C6B2-0950-469C-BBBF-81C8BB3A4AC7.jpeg

Simone Geijtenbeek

Met volle overtuiging wil ik mij laten dopen om voor altijd JA te zeggen tegen onze liefdevolle God en samen met Jezus in een nieuw leven op te staan. Hij is alles wat ik nodig heb en Hem wil ik mijn hele leven blijven volgen.

Mijn naam is Simone Geijtenbeek. Ik ben 25 jaar en woon in een gezellig huisje in Amersfoort. In het dagelijkse leven werk in het kinderziekenhuis in Utrecht, wat ik vol passie en enthousiasme doe.

Ik heb al langer het verlangen om mij te laten dopen. Want sinds ik de liefde van God ontdekt heb, wil en kan ik niet meer zonder Hem. Ik ben opgegroeid in een liefdevol christelijk gezin in Scherpenzeel en heb het geloof dus vanuit mijn opvoeding meegekregen, waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Toch zei het geloof mij nooit zoveel en ging ik liever mijn eigen gang. Ik heb lang gezocht naar God en raakte Hem vaak kwijt, maar achteraf ervaar ik dat Hij mij nooit losliet.

Het afgelopen jaar voelde voor mij als een nieuwe start waarin ik een nieuwe baan kreeg en verhuisde naar een nieuwe plek. Dit was allemaal ook best intensief en daarin ben ik actief opzoek gegaan naar God, door veel in de Bijbel te lezen en de Alpha cursus te gaan volgen. Voor het eerst gaf ik echt ruimte aan God en steeds meer begon ik te merken dat Hij aan het werk ging in mij. Mijn hart voor Hem werd vuriger en mijn geloof is radicaal veranderd. Het is een vast fundament geworden in mijn leven, waarbij mijn verlangen is gegroeid om als discipel van Jezus dichtbij Hem te leven en te getuigen van Zijn onvoorwaardelijke liefde.

Binnen Mozaiek033 kun je je laten dopen. Door de doop laat je zien dat je je oude leven wilt achterlaten en een nieuw leven met Jezus Christus wilt gaan leven. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof.